Warzone-consolespelers schakelen crossplay uit vanwege cheaters

Warzone-consolespelers schakelen crossplay uit vanwege cheaters

Call of Duty: Warzone-spelers op consoles zouden crossplay massaal uitschakelen om zo niet cheaters tegen het lijf te hoeven lopen.

Dat meldt Eurogamer. Er zijn nog altijd cheaters in de game aanwezig, ondanks dat Infinity Ward meer dan 70.000 mensen in het spel verbannen heeft. Zo kunnen sommige valsspelers door muren heen schieten of hebben hun wapens geen terugslag. Het cheaten gebeurt over het algemeen via pc. Daarom zetten consolegamers crossplay uit: zodat ze de kans verkleinen om cheaters tegen het lijf te lopen.

Doordat veel consolegamers nu crossplay uit hebben staan, kan het tevens langer duren om wedstrijden te vinden. Eurogamer meldt dat het ongeveer drie minuten duurt om een wedstrijd zonder crossplay te vinden - met crossplay aan zo'n dertig seconden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat cheaters het spel verpesten. je kan dan moeilijk zien of een speler echt skill heeft of cheats gebruikt. Door muren schieten kan wel bij sommige materialen. Hout bv schiet je wel door heen, denk wel met wat minder dmg. Heb het niet bij alle soorten muren geprobeerd.

0
test

@HunterSeeker Blijft vervelend inderdaad. Ik snap ook echt de fun niet aan cheaten. Wel is het vaak gekoppeld aan gratis AAA games, het cheater gehalte is daar veel groter. Misschien dat de grote uitgevers daar nog wat op gaan vinden.

0
test

@LarryLicious ja de ip adres bannen zal wel wat helpen maar met vpn komen ze daar weer onderuit. Kost ze dan wel extra. Geld

0
test

Ik snap iets niet: als console speler wil je toch sowieso niet spelen tegen pc spelers die veel sneller zijn met mikken en dergelijke?

0
test

@BertThaBest ja dat snap ik ook niet. Misschien leuk voor een ultieme test, maar als je constant gedood wordt dan ben je er denk ik wel klaar mee. Het is al frustrerend genoeg als je lag hebt, maar dit lijkt mij net zo.

0

@BertThaBest We kunnen beter spreken van muis+keyboard gebruikers en controller gebruikers. Beide input mogelijkheden zijn op beide apparaten te gebruiken in COD:MW. Overigens hebben controller gebruikers een behoorlijke auto-aim. Waardoor sommige muis+toetsenbord gebruikers daar ook liever niet tegen spelen. Het gaat dus both ways. Ikzelf vind het een verademing dat we nu met de hele vriendengroep eens kunnen samenspelen.

0

@BertThaBest Ik speel op PC, maar gebruik wel een controller omdat ik het fijner vind spelen...

0
test

@Pablini exact hetzelfde als hoe ik het spel speel 👌🏻👍🏻

0
test

@BertThaBest speel zelf op pc en heb vrienden op console, sommige van hun zijn echt erg goed met een controller. (andere niet en dan zie je heel goed de "console draai" van een character)

0
test

@BertThaBest Ik ken genoeg mensen met controllers die beter zijn dan mensen met muis/keyboard, het is maar wat je gewend bent en mee opgegroeid bent. Ik kan fps games helaas niet met controller spelen, dan raak ik werkelijk niets, maar met keyboard kan ik ook niet lopen want dan heb ik snel pijn in mijn vingers, dus gebruik ik een joystick in mijn linkerhand om mee te lopen, en de knoppen op die joystick om zowat alles mee te doen zoals herladen, duck, jump, wapenwisselen, acties, etc.

0

Aanbevolen voor jou