Warzone 2.0-glitch zorgt voor onzichtbare spelers

Warzone 2.0-glitch zorgt voor onzichtbare spelers

Een nieuwe bug in Call of Duty: Warzone 2.0 zorgt er voor dat sommige spelers tijdelijk onzichtbaar worden voor andere spelers.

De bug begon dit weekend op te duiken in de pas uitgekomen battle royale-game. Hoewel het niet duidelijk is hoeveel mensen er mee te kampen hebben en wanneer het precies voorkomt, zorgt het er voor dat sommige spelers onzichtbaar voor anderen zijn. 

Het resultaat is dat sommige mensen worden neergeschoten door een vijand die niet te zien is. In onderstaande tweet is daar een voorbeeld van te zien. Een soortgelijk probleem deed zich geruime tijd geleden ook voor korte tijd in de eerste Warzone voor.

Warzone 2.0 is vorige week uitgekomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en kan gratis gedownload worden, al is er wel een betaalde battle pass beschikbaar die ook meteen geldig is voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Qua spelersaantallen lijkt Warzone 2.0 vooralsnog een groot succes te zijn, maar er wordt geklaagd over diverse bugs en connectieproblemen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is echt een tuut bug, ik zou gelijk stoppen met spelen lol, onzichtbare snipers lolz. Moet trouwens wel zeggen dat je nu niemand hoort over de bugs en slechte frame rate etc van cod, maar dat iedereen wel loopt te zeiken op battlefield.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou