Warner Bros. legt nieuwe domeinnamen vast voor Batman-game | Gamer.nl

Warner Bros. legt nieuwe domeinnamen vast voor Batman-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De geregistreerde titels, BatmanImpostors.com, BatmanImposters.com, BatmanRedHoods.com, BatmanHush.com, BatmanHushGame.com en BatmanKnightFell.com, lijken te horen bij een gerucht uit februari. Toen vermeldde een aantal Britse winkels de onbekende game Gotham City Impostors op hun website. Die game zou volgens een bron van website XBLAFans inmiddels in ontwikkeling zijn voor Xbox Live Arcade.

Hush is de naam van een bekende vijand van Batman; Red Hood is de naam van de antiheld waarin Jason Todd, de tweede  Robin uit de Batman-stripserie, verandert na zijn 'dood'; Batman: Impostors is de naam van een vierdelige stripserie; Knight Fell of Knightfell is niet bekend in het Batman-universum, maar Knightfall is de naam van een bekende Batman-verhaallijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou