Warlords of Draenor-patch voor World of Warcraft gaat 14 oktober live | Gamer.nl

Warlords of Draenor-patch voor World of Warcraft gaat 14 oktober live | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De patch is al geruime tijd te testen via de Public Test Realm-servers van het spel. Op dinsdag 14 oktober wordt de update officieel naar de Amerikaanse servers uitgerold en naar alle waarschijnlijkheid een dag later ook in Europa. De patch voert een groot aantal veranderingen door op het gebied van balans, spelmechanieken en ook op grafisch vlak. 

Zo krijgen alle oudere speelbare ra en in de game, zoals Human, Night Elf, Tauren en Troll, een make-over om de modellen van meer detail te voorzien. Verder gaat het healing-systeem op de schop, wordt de zogeheten quest log geïntegreerd in de wereldkaart en is de Group Finder-functie uitgebreid waardoor spelers nu uit verschillende groepen kunnen kiezen of er zelf een aan kunnen maken.

Daarnaast worden er per kla e en ras een aantal veranderingen doorgevoerd en komt er een speciaal evenement in aanloop naar Warlords of Draenor dat zich afspeelt in Upper Blackrock Spire, geschikt voor level 90-spelers. De volledige patch notes zijn te lezen op Battle.net. Warlords of Draenor lanceert 13 november. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou