Updates zijn leuk, maar elke dag een update is soms ook teveel van het goede. Afgelopen week waren er flink van Warcraft III updates namelijk een nieuw gebouw, één unit, een item voor de helden en een nieuwe update namelijk uitleg van de ability's voor de beschikbare units in Warcraft III.

We beginnen met de gebouwen, om de 2 weken verschijnt er een nieuw neutraal gebouw, ditmaal is het de Fountain of Life. Als je units zich dichtbij deze fountain bevinden zullen ze automatisch geheeld worden en zijn ze binnen no time weer klaar voor de strijd. Het lijkt wel of je niets meer hoeft te weten nadat je de website van Blizzard af en toe bezoekt want elke unit komt er wel aanbod. Deze week is het weer een update voor de Night Elfs, namelijk de Druid of the Claw . Deze Night Elf kan ik tegenstelling tot de andere unit Druid of the Talon, in een beer veranderen. De gebruikelijke animatie, het geluids fragment en de concept art is te vinden bij Blizzard.

Elke hero zal in Warcraft III over een ultieme spel beschikken, deze waren voor alle hero's nog een beetje een raadsel. Op de forums van Blizzard zijn ze gister geplaatst van de Humans en de Orcs, het lijstje ziet er als volgt uit.Human:

Arch-Mage - Mass Teleportation

Mountain King - Create Gold Mine

Paladin - Resurrection

Orc:

Far Seer - Not announced

Tauren Chieftain - Reincarnation

Blademaster - Bladestorm (formerly known as Whirlwind)

De mensen bij Blizzard kicken waarschijnlijk op updates, zoals ik al zei komen ze nu ook met updates die meer vertellen over de ability's van de units. De human Footman was de eerste gelukkige die dit mocht mee maken. De Footman zal over de ability "Defend" beschikken. Wanneer de Footman defend gebruikt zal zijn snelheid zwaar afnemen, hiervoor in ruil krijgt hij alleen nog maar damage van archers en andere ranged attackers, voor deze ability wordt geen mana gebruikt. De Grunt was de tweede gelukkige hij heeft ook een ability namelijk "Berserk". Wanneer de Grunt deze ability gebruikt zal hij veel malen sneller zijn en meer damage uitdelen.

Zal er nog wel een handleiding bij Warcraft III zitten?