War Thunder-spin-off Aces of Thunder aangekondigd voor PS VR2

War Thunder-spin-off Aces of Thunder aangekondigd voor PS VR2

Gaijin Entertainment heeft afgelopen week Aces of Thunder voor PlayStation VR2 aangekondigd, een spin-off van de populaire free-to-play-game War Thunder.

De game richt zich volledig op gevechten in de lucht. Volgens Gaijin moet de kracht van de PS VR2 er voor zorgen dat spelers echt het idee krijgen dat ze luchtgevechten houden en in de cockpit van vliegtuigen zitten. "Spelers leren daardoor haast écht vliegen."

De game richt zich op legendarische vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de Amerikaanse P-51 Mustang en Britse Spitfire. Er moeten later ook uitbreidingen verschijnen met vliegtuigen uit andere tijdsperiodes. Men kan het online opnemen tegen andere piloten.

Waar War Thunder een free-to-play-game is, wordt Aces of Thunder een betaalde release. Dat heeft als voordeel dat alle vliegtuigen bij aankoop ontgrendeld zijn. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er echt tof uit. Hopelijk heb je bij turbulentie geen kotszakje nodig :)

0
test

@obi-twan kenobi dat kotszakje had ik als VR noob ook zonder turbulentie bijna nodig, haha. Gaat inmiddels gelukkig stukken beter en man, wat ziet ook deze vlieggame er veelbelovend uit!!

0

Aanbevolen voor jou