Naast het feit dat Wanted gebaseerd is op een bioscoopfilm, willen de makers de game ook echt een Hollywood-tintje meegeven. En hoe kan dat nu beter dan een blik bekende (stem)-acteurs optrekken en deze een rol laten vertolken in de game. Vandaag stelt Warner Bros. er een paar aan jullie voor.

De eerste van vijf stemacteurs is Common, een hiphopartiest die tevens een rol speelde in Smokin Aces en Street Kings. Hij zal de rol van Brummel op zich nemen. Brummel is een zakenman en handelaar die banden onderhoudt met een geheim genootschap van huurmoordenaars, de Fraternity. De tweede is Paz Vega, een Spaanse schone die onder meer te zien is in The Spirit. Paz speelt een Spaanse moordenares, genaamd Arana.

Nummer drie uit het rijtje Hollywoodacteurs is Terence Stamp, bekend van onder andere Valkyrie en de bioscoop-versie van Wanted. Hij verleende eerder ook zijn stem aan Halo 3 en The Elder Scrolls IV: Oblivion. In Wanted speelt Terence dezelfde rol als die hij in de film vertolkte, namelijk die van Pekwarsky. Thomas Kretschmann is nummer vier en speelde onder andere in U-571 en King Kong. Hij zal in het spel de rol van Cross op zich nemen, een oud lid van de Fraternity en nu een doelwit van datzelfde genootschap.

Als laatste wordt peter Stormare aan jullie voorgesteld. Een oude rot in Hollywood, maar bij jullie waarschijnlijk beter bekend als professor Gregor Zelinsky uit Red Alert 3. Zoals je kunt lezen heeft de videogame-versie van Wanted, net als zijn film-broertje, een behoorlijk Hollywood-tintje over zich heen.