Update: Team Sonic Racing officieel aangekondigd | Gamer.nl

Update: Team Sonic Racing officieel aangekondigd | Gamer.nl

Update: Sega heeft nu Team Sonic Racing officieel onthuld door middel van een korte trailer. Hierin wordt duidelijk dat de racegame wordt uitgebracht voor Switch, PS4, Xbox One en pc. Een specifieke releasedatum wordt niet genoemd, maar Sega maakt duidelijk dat de titel deze winter verschijnt. Meer informatie deelt de ontwikkelaar tijdens E3.

Origineel bericht: Walmart heeft de aankomende Sega-game, Team Sonic Racing voor Nintendo Switch gelekt.

Op de website van het bedrijf staat Team Sonic Racing alvast te koop voor 39,99 dollar. Een releasedatum is nog niet bekend en de game is nog niet op voorraad.

Wel staat er op de site een beschrijving van het spel, die volgens Walmart geleverd is door Nintendo zelf.

"Team Sonic Racing combineert de beste elementen uit arcade- en competitieve racegames met een hoog tempo terwijl spelers het tegen hun vrienden opnemen in intense multiplayer-races. Werk samen als een team door power-ups en speed boosts met elkaar te delen. Neem je race-stijl in eigen handen - Kies uit drie distinctieve soorten personages en speel impactvolle onderdelen voor je voertuig vrij die bij jouw speelstijl pa en."

Sega hintte eerder al naar een nieuwe racegame met Sonic. Vandaag plaatste de ontwikkelaar een afbeelding op Twitter die een gedeelte van de auto van Shadow toont. Vermoedelijk wordt de game zeer binnenkort officieel aangekondigd.

Team Sonic Races
Team Sonic Races
Team Sonic Races
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou