Walmart Canada meldt dat Death Stranding in juni verschijnt | Gamer.nl

Walmart Canada meldt dat Death Stranding in juni verschijnt | Gamer.nl

Walmart Canada heeft op social media gezegd dat Death Stranding in juni 2019 gaat verschijnen. Dit meldt het bedrijf als antwoord op een vraag van een Twitter-gebruiker die een pre-orderpagina bekeek van de game.

Twitter-gebruiker Yinob plaatste een foto van de pre-orderpagina van Death Stranding met de vraag aan Walmart Canada om uitleg te geven. Hierop antwoordde het bedrijf: "Zoals de pagina hierop uitlegt, is dit een pre-orderpagina van een item dat verscheept wordt in juni".

Opvallend is dat de presentator van The Game Awards, Geoff Keighley, eerder een tweet uitbracht waarin hij refereerde naar Walmart Canada toen gesproken werd over nieuwe informatie van games die worden besproken tijdens het evenement. Hiermee is vermoedelijk vroegtijdig informatie uitgekomen van een aankondiging van Death Stranding. Tot nu toe had de game nog geen vaste lanceringsdatum.

Walmart Canada lekte eerder informatie uit over het bestaan van Rage 2 voordat het officieel aangekondigd werd, wat de kans vergroot dat het hier wederom gaat om een lek.

Death Stranding is het langverwachte project van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima. Bovenstaande trailer toont de eerste survival-achtige gameplay van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou