Wallace & Gromit's Grand Adventures-serie op XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle vier de delen van Wallace & Gromit's Grand Adventures zijn vanaf 4 november beschikbaar op Xbox Live Arcade. Dat heeft ontwikkelaar Telltale bekendgemaakt.Aan Fright of the Bumblebees, TheLast Resort, Muzzled! en The Bogey Man hangt een prijskaartje van 800 Microsoft-punten (9,60 euro) per deel. Daarbij moet worden gezegd dat Fright of the Bumblebees al eerder beschikbaar was voor XBLA.

Twintig jaar

Vanaf 4 november kunnen PC-gamers ook het volledige seizoen bestellen op de website van Telltale Games. Een deel van de opbrengsten hiervan wordt gedoneerd aan een goed doel. Leuk detail is dat op deze datum, twintig jaar geleden, het eerste animatiefilmpje van Wallace & Gromit, A Grand Day Out, werd vertoond.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou