Waarschijnlijk geen Uncharted-games meer van Naughty Dog | Gamer.nl

Waarschijnlijk geen Uncharted-games meer van Naughty Dog | Gamer.nl

The Lost Legacy, de aankomende standalone Uncharted-game, is hoogstwaarschijnlijk de laatste titel binnen de Uncharted-franchise van Naughty Dog.

Dit liet Evan Wells, president van Naughty Dog, weten in een interview met Game Informer. "Naughty Dog die aan een nieuwe Uncharted-game werkt is onwaarschijnlijk. Ik zou nooit nooit zeggen, maar we werken nu aan The Last of Us Part 2 en er zijn nog tal van andere dingen die we zouden willen doen," zei Evan Wells.

Elders in het interview gaf Wells aan dat Naughty Dog de Uncharted-franchise een warm hart toedraagt, maar dat de studio beperkte middelen en veel andere ideeën heeft.

In april vorig jaar gaf Neil Druckmann van Naughty Dog aan dat een andere studio wel nieuwe Uncharted-games zou kunnen maken, mits de "e entie" van Uncharted bewaard blijft. De Vita-spinoff Golden Aby en de PS4-remasters werden al door andere studio's gemaakt.

Uncharted: The Lost Legacy is een stand-alone titel binnen de Uncharted-franchise, waarin personages Chloe Frazer en Nadine Ro de hoofdrol spelen. Een releasedatum voor de game, evenals voor The Last of Us Part 2 is nog onbekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou