VS krijgt Game van het Jaar-uitvoering Borderlands | Gamer.nl

VS krijgt Game van het Jaar-uitvoering Borderlands | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitvoering bundelt de originele campagne met die van de later toegevoegde downloadbare uitbreidingen, te weten The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx en de nog uit te komen Claptrap’s New Robot Revolution.

Naast de downloadbare content zal er bij de uitvoering ook een fysieke kaart van de Borderlands-wereld geleverd worden. Overigens staan de uitbreidingen niet op de disc van Borderlands, maar worden er codes toegevoegd om ze te downloaden. De vier downloadbare pakketten moeten dus op de harde schijf gezet worden.

De Xbox 360- en PlayStation 3-versie gaan 59,99 dollar kosten in de Verenigde Staten, de PC-versie zal voor 49,99 dollar in de Amerikaanse winkels liggen.. De laatste downloadbare content, Claptrap’s New Robot Revolution verschijnt ergens in september.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou