Nieuws
Football Manager 2021

Vrouwenvoetbal wordt in de toekomst aan Football Manager toegevoegd

Mogelijk als een update voor FM22 na de lancering

Geschreven door Michel Musters op
Sports Interactive gaat in de toekomst vrouwenvoetbal aan de Football Manager-games toevoegen.

Dat heeft de ontwikkelaar laten weten via een blogpost. Vrouwenvoetbal wordt niet via een losstaande game beschikbaar gesteld, maar als onderdeel van de huidige Football Manager-games. 

Het is niet bekend wanneer het vrouwenvoetbal precies wordt toegevoegd. Het komt in ieder geval nog niet beschikbaar op de lancering van Football Manager 22 ergens later dit jaar, maar het kan wel na de lancering aan de game toegevoegd worden.

Volgens de ontwikkelaar kost het toevoegen van vrouwenvoetbal de ontwikkelaar miljoenen, waarbij het op de korte termijn weinig winst oplevert. Toch is het volgens de studio "het juiste om te doen". Het bedrijf is op dit moment bezig met het vastleggen van animaties voor het vrouwenvoetbal.

Vrouwenvoetbal is al een tijdje onderdeel van de Fifa-games. Onlangs kondigde EA aan dat Alex Scott de eerste vrouwelijke commentator in Fifa wordt in het aankomende Fifa 22.

In de blogpost valt meer te lezen over het traject dat Sports Interactive doorloopt om vrouwenvoetbal onderdeel te maken van de Football Manager-franchise.

Football Manager

Dit artikel delen:

Lees meer

Tiende Apex Legends-seizoen Emergence begint op 3 augustus Google Doodle vandaag is een game gebaseerd op Olympische Spelen
0

Reacties op: Vrouwenvoetbal wordt in de toekomst aan Football Manager toegevoegd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.