Vrouwenvoetbal wordt in de toekomst aan Football Manager toegevoegd

Vrouwenvoetbal wordt in de toekomst aan Football Manager toegevoegd

Sports Interactive gaat in de toekomst vrouwenvoetbal aan de Football Manager-games toevoegen.

Dat heeft de ontwikkelaar laten weten via een blogpost. Vrouwenvoetbal wordt niet via een losstaande game beschikbaar gesteld, maar als onderdeel van de huidige Football Manager-games. 

Het is niet bekend wanneer het vrouwenvoetbal precies wordt toegevoegd. Het komt in ieder geval nog niet beschikbaar op de lancering van Football Manager 22 ergens later dit jaar, maar het kan wel na de lancering aan de game toegevoegd worden.

Volgens de ontwikkelaar kost het toevoegen van vrouwenvoetbal de ontwikkelaar miljoenen, waarbij het op de korte termijn weinig winst oplevert. Toch is het volgens de studio "het juiste om te doen". Het bedrijf is op dit moment bezig met het vastleggen van animaties voor het vrouwenvoetbal.

Vrouwenvoetbal is al een tijdje onderdeel van de Fifa-games. Onlangs kondigde EA aan dat Alex Scott de eerste vrouwelijke commentator in Fifa wordt in het aankomende Fifa 22.

In de blogpost valt meer te lezen over het traject dat Sports Interactive doorloopt om vrouwenvoetbal onderdeel te maken van de Football Manager-franchise.

Football Manager

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou