Vroege Diablo 4-beelden verschijnen op internet

Vroege Diablo 4-beelden verschijnen op internet

Er zijn beelden van de alfaversie van Diablo 4 online verschenen.

De beelden werden in eerste instantie op Twitter geplaatst, maar daar zijn ze inmiddels verwijderd. Hier zijn de beelden nog wel te bekijken. De maker van de beelden wist zelf niet zeker of hij de beelden mocht plaatsen. Aangezien de beelden een watermerk hebben, is het waarschijnlijk dat de persoon inmiddels gecontacteerd is door Activision Blizzard.

Vorige week bleek dat vrienden en familie van Blizzard-werknemers al toegang hebben tot een vroege versie van Diablo 4. Spelers zouden daarbij aan een NDA vastzitten, maar de eerste reacties zouden volgens journalist Jason Schreier positief zijn.

Diablo 4 moet ergens in 2023 uitkomen. Eerder dit jaar kon men zich al inschrijven voor een bètatest, die naar het schijnt later dit jaar plaatsvindt. Diablo 4 komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One en bevat cross-play en cross-progressie.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het is een linkje ergens naar toe, klein beeld... maar 17 seconde lang waarbij je alleen heel even character selection ziet?

0

@XCiL3 En de andere helft is het logo :'). Voelt eigenlijk als iemand die stoer wil doen dat hij toegang heeft.

0
test

''De maker van de beelden wist zelf niet zeker of hij de beelden mocht plaatsen.'' Dan ben je ook dom zeg. Check dat even met je bedrijf dan. Kan me ook niet voorstellen dat dat niet duidelijk gecommuniceerd is.

0
test

@WvA Ik neem aan dat het in de uitnodiging voor de alpha staat. Ik heb aan Beta tests voor verschillende games meegedaan, en elke keer werd je heel duidelijk gemaakt dat je beelden niet mag delen. Ik kan me inderdaad niet voorstellen dat het bij een test voor zo`n grote game niet gecommuniceerd wordt.

0

Aanbevolen voor jou