Vr-game gebaseerd op Twin Peaks in de maak | Gamer.nl

Vr-game gebaseerd op Twin Peaks in de maak | Gamer.nl

Er wordt gewerkt aan een vr-game rondom de cultserie Twin Peaks.

De vr-ervaring wordt geproduceerd door televisiekanaal Showtime in samenwerking met de ontwikkelstudio van website Collider. De bedenker en regi eur van de serie, David Lynch, zou ook meewerken. Twin Peaks VR moet spelers in Glastonbury Grove plaatsen en langs het gordijn naar de Red Room brengen. Als agent Dale Cooper moeten spelers "hun weg terug zien te vinden naar het leven dat ze achter hebben gelaten".

Er zijn nog geen trailers van de game beschikbaar. Spelers kunnen geluiden en dialogen uit de serie verwachten, alsmede iconische momenten. Twin Peaks VR debuteert op David Lynchs Festival of Disruption, dat op 13 en 14 oktober en Los Angeles wordt gehouden. De ervaring komt naar Oculus Rift en HTC Vive en moet op een nog onbekende datum op Steam beschikbaar komen.

Twin Peaks is een cultserie van David Lynch. De originele twee seizoen en de film verschenen in de jaren '90, maar het derde seizoen kwam vorig jaar uit. De serie staat bekend om zijn excentrieke sfeer en soms surreële gebeurteni en.

Twin Peaks
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou