Nieuws
Hyper Light Drifter

Voorverkoop Hyper Light Drifter gestart op GOG

Nog steeds geen indicatie van releasedatum

Geschreven door Lucas May op

Op GOG is de voorverkoop begonnen voor de actie-rpg Hyper Light Drifter. Een exacte releasedatum is nog steeds niet bekendgemaakt door de ontwikkelaar.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Hyper Light Drifter in de lente van 2016 zou worden uitgebracht. Sindsdien is er geen specifieke datum bekendgemaakt. Een woordvoerder schreef in 2015 al over de release: “Verschijningsdata zijn een gevoelig onderwerp, en onze houding is dat we onze tijd nemen om het goed te doen. Alhoewel gehint hebben naar een geschatte datum, zijn we enthousiast om te kunnen melden dat we de game in de officiële releaseperiode uitbrengen.”

Hyper Light Drifter werd in 2013 gefinancierd op Kickstarter. Oorspronkelijk stond de release van de game gepland in 2014. Door problemen met de gezondheid van ontwikkelaar Alex Preston is de game uitgesteld.

Met de verschijning van de game op GOG is het aannemelijk dat binnenkort meer informatie wordt vrijgegeven over de releasedatum van Hyper Light Drifter. De titel is op moment van spreken te koop voor 16,09 euro.

Bron: GOG

Dit artikel delen:

Lees meer

Dutch Comic Con ‘16: het Cosplay in Nederland-boek Kickstarter indiegame Pinstripe behaalt binnen een dag doel
3

Reacties op: Voorverkoop Hyper Light Drifter gestart op GOG

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Baukereg

  • 19 februari 2016 13:48
  It's finally gonna happen! :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  geert1

  • 19 februari 2016 15:39
  Ik verwacht dat dit spel sowieso tof wordt op het gebied van mechanics, combat, uitdaging en stijl. Met invloeden van Diablo en Dark Souls, in een eigen jasje. Hopelijk zit er ook wat verhaal en emotie in; daar zou het nog wel eens aan kunnen ontbreken. Ik verwacht 'm wel te gaan kopen en spelen, maar ik wacht zoals altijd op de reviews.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Vriess

  • 19 februari 2016 23:28
  Eindelijk! Het is bijna zo ver! Heb meegeholpen met de kickstarter. De gesloten alpha die ik een jaar geleden heb gespeeld was echt goed en ik heb zo'n zin in het eindproduct! Heb ook heel erg veel zin in de soundtrack. Disasterpeace is echt goed!

  De "preview" van de soundtrack is te horen op youtube. watch?v=id6bbyrVFow

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.