Voormalige Wolfenstein-ontwikkelaars richten nieuwe studio op

Voormalige Wolfenstein-ontwikkelaars richten nieuwe studio op

Twee ontwikkelaars die bij Wolfenstein-studio MachineGames hebben gewerkt, hebben een nieuwe studio genaamd Bad Yolk opgericht.

De studio, die gesitueerd is in Uppsala, Zweden, wordt geleid door Michael Paixao en Joel Jonsson, voormalige werknemers van MachineGames. Daarnaast weren er tien ontwikkelaars die aan spellen als Gears of War en The Division hebben gewerkt.

Een belangrijke missie van de studio is dat er een balans tussen werk en privéleven moet zijn om de ontwikkelaars zo geen burn-out te geven. Overwerken en zogenaamde 'crunch-time' om games op tijd af te krijgen voor release zijn veelvoorkomende problemen in de game-industrie.

"Natuurlijk moeten games van hoge kwaliteit leuk zijn om te spelen, maar we vinden dat het ook leuk moet zijn om ze te maken en creativiteit gedijt het beste in een gezonde en gebalanceerde werkomgeving. Dat is de centrale pilaar van onze structuur", aldus Paixao. Als resultaat is het de bedoeling wat werknemers van Bad Yolk zes uur per dag werken, in plaats van acht uur per dag.

Het is nog niet bekend wat voor games men bij Bad Yolk gaat ontwikkelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wer(k)en ;-)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou