Voormalige werknemers Avalanche Studios richten Elemental Games op

Voormalige werknemers Avalanche Studios richten Elemental Games op

Voormalige werknemers van Just Cause-ontwikkelaar Avalanche Studios hebben de nieuwe ontwikkelaar Elemental Games opgericht.

Elemental Games is net als Avalanche gesitueerd in Stockholm en is in augustus vorig jaar opgericht. Aan het hoofd staan Linus en Viktor Blomberg, de mede-oprichters van Avalanche. Verder werken er ook mensen die onder andere bij Dice, Epic Games en Ubisoft hebben gewerkt.

Hoewel er nog geen details zijn van games die in de maak zijn, is het duidelijk dat Elemental Games zich op openwereldgames willen richten. Op die manier maakt de studio gebruik van de ervaring die het heeft opgedaan bij het ontwikkelen van spellen als Just Cause en Mad Max.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Je bent hier niet alleen in. Hoewel ik ieder moment geniet van Forbidden West op het moment, begin ik menig walking simulator game nu ook wel een beetje moe te worden. Een open wereld met uitgestrekte gebieden is niet per definitie een goede game. Zeker als de activiteiten in dergelijke games niet anders dan een verplicht nummertje of cliche-matige toevoegingen zijn.

0
test

@Messtranor herkenbaar. Net als Ashalar ben ik ook bezig met Horizon: Forbidden West. Vind het een hele goede game, maar merk dat ik er niet zo snel doorheen ga en soms dagen de game niet speel. Heb op mij backlog ook nog een aantal veel oudere openwereld games staan. Merk dat ik die niet zo snel opstart. Dan begin ik liever aan een korte of lineaire game. Heb mezelf de regel gesteld om nog maar 2 openwereld games per jaar te kopen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou