Voormalige Call of Duty-manager gaat Battlefield-franchise leiden

Voormalige Call of Duty-manager gaat Battlefield-franchise leiden

Byron Beede, de voormalige general manager van de Call of Duty-franchise, wordt de general manager en senior vicepresident van de Battlefield-reeks.

Dat meldt IGN. Het feit dat de voormalige Activision-werknemer bij Electronic Arts aan de slag gaat, zou "een strategische inzet voor de groei van de franchise tonen".

Beede heeft meegewerkt aan franchises als Call of Duty en Destiny. Zijn ervaring in het lanceren van de live services voor deze games komt ongetwijfeld van pas in de toekomst van de Battlefield-franchise. 

Volgens IGN rapporteert Beede direct aan Vince Zampella, de Respawn-oprichter die zijn rol binnen EA uitbreidt, onder andere door Dice LA te runnen.

Afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt dat de nieuwe Battlefield-game op 9 juni om 16:00 uur Nederlandse tijd wordt onthuld. Volgens geruchten heet de game simpelweg 'Battlefield' en bevat de game het Levelution-systeem, dynamische weersystemen en slagvelden met 128 spelers op consoles. Een versie van de aankomende onthullingstrailer is al - in lage kwaliteit - uitgelekt.

Battlefield

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou