Volledige trailer, releasedatum en details over Star Wars Battlefront 2 onthuld | Gamer.nl

Volledige trailer, releasedatum en details over Star Wars Battlefront 2 onthuld | Gamer.nl

EA heeft de eerste officiële trailer voor Star Wars Battlefront 2 uitgebracht. De video bevat nieuwe beelden vergeleken met de href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/star-wars-battlefront-2-trailer-lekt-uit/">eerder uitgelekte teaser</a>. Hiernaast is nieuwe informatie en een releasedatum bekendgemaakt.

De trailer bevat 'game engine footage' en toont meerdere scenario's van de singeplayer-campagne waarin spelers het verhaal van Iden Versio meemaken, een Tie Fighter-piloot en leider van de Inferno Squad. Het verhaal speelt zich af in de dertig jaar tu en The Return of the Jedi en The Force Awakens.

Zoals te zien was in de uitgelekte trailer, worden personages van alle films beschikbaar gesteld in de multiplayer van Battlefront 2. Onder andere Darth Maul, Yoda en Rey werden getoond. Creative director Bernd Diemer vertelde in een interview met Mashable dat de Star Wars-game geen season pa gaat krijgen om de community niet "te segmenteren".

De consoleversies van Battlefront 2 krijgen een splitscreen co-op modus. Het is nog niet bekend of de volledige singeplayer-campagne ook speelbaar is met meerdere pesonen. Op pc is er geen splitscreen-modus aanwezig.

Meer informatie en gameplay van Battlefront 2 wordt verwacht op de E3 in juni. Star Wars Battlefront 2 is vanaf 17 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou