Nieuws
Ingress

Ruim 5000 deelnemers verwacht bij Ingress AR-event in Rotterdam

Evenement vindt volgende week plaats

Geschreven door Alicia Tai op

Niantic  Inc. houdt zaterdag 28 mei een Ingress-event in Rotterdam. Tijdens het event, genaamd XM Anomaly Aegis Nova, strijden spelers van twee facties tegen elkaar om de hoogste score te bemachtigen.

Tijdens het Anomaly-evenement moeten spelers, naast de normale Ingress-gameplay, speciale missies uitvoeren om punten te scoren voor hun gekozen factie. De factie die na afloop van het evenement de meeste punten heeft gescoord, wint de Anomaly. Het verhaal van de game wordt daarna aangepast om de overwinning te reflecteren. Niantic zegt dat er veel aanmeldingen zijn en verwacht ruim 5000 deelnemers van over de hele wereld.

Tevens wordt op zondag 29 mei een speciale Mission Day georganiseerd in Rotterdam, waarbij spelers langs diverse bezienswaardigheden in de stad worden gevoerd. Deelname aan beide evenementen is gratis.

In de augmented reality-game van Niantic wordt de echte wereld nagebootst door middel van een aangepaste versie van Google Maps en moeten spelers diverse portalen bezetten om punten te scoren voor hun gekozen factie: de Enlightened, of de Resistance.

Geïnteresseerden kunnen zich hier voor het XM Anomaly-evenement inschrijven, en hier voor de speciale Mission Day. De Ingress-app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

Bron: Niantic

Dit artikel delen:

Lees meer

Win de Goliath Edition van Homefront: The Revolution King of Fighters 14 krijgt Europese release in augustus
0

Reacties op: Ruim 5000 deelnemers verwacht bij Ingress AR-event in Rotterdam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.