Volgende Steam Next Festival is van 1 tot en met 7 oktober

Volgende Steam Next Festival is van 1 tot en met 7 oktober

Het volgende Steam Next Festival loopt van 1 tot en met 7 oktober, zo heeft Valve aangekondigd.

Het digitale festival, dat voorheen bekendstond als Steam Game Festival en in de VS Steam Next Fest wordt genoemd, laat Steam-bezoekers honderden demo's voor aankomende games uitproberen. Ook zijn er zoals gebruikelijk diverse livechats met ontwikkelaars en livestreams.

Afgelopen juni werd de meest recente editie van het digitale festival gehouden. Het Steam Game Festival werd voor het eerst in december 2019 gehouden. Het viel toen samen met The Game Awards. In maart, juni en oktober 2020 en februari 2021 werd het festival ook gehouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Demo's op zich mogen wel weer een harde comeback krijgen. Ze waren ooit zo normaal en ik maakte er dan ook goed gebruik van om vooraf te kunnen weten of een game me wel aansprak of niet, er waren maar weinig momenten voor zeg het jaar 2000 waar ik een aanschaf op basis van goed geluk deed. Maarrrr wat ik hoop is dat er goed gebruik gemaakt kan gaan worden van streaming zodat je die krengen niet hoeft te installeren om ze uit te proberen. Dat zou het plaatje wel redelijk compleet voor me maken.

0

Aanbevolen voor jou