Suda 51 is een gesprek met Japanse filmmaker Sono Sion, regisseur van de films Suicide Circle en Love Exposure, over het maken van een filmgame. “Ik sprak hem over hoe hij me had geïnspireerd met zijn films", aldus Suda. "Hij zei tegen mij dat ik zijn volgende film naar een videogame zou kunnen vertalen, mocht ik geïnteresseerd zijn.” Suda is erg enthousiast over dit idee en zegt dat dit als volgende project op zijn planning staat.

Heavy Rain

Ook heeft hij veel bewondering voor Heavy Rain van Quantic Dream. Suda zegt dat hij graag een game wil maken die er op lijkt en een totaal nieuwe ervaring biedt voor spelers. Hij verwacht dat een dergelijke game moeilijk is om te maken “met de huidige generatie Japanse ontwikkelaars”. Suda verwacht dat dit probleem opgelost kan worden als ontwikkelaars beter bekend raken met het verschil in smaak van de Europese, Amerikaanse en Japanse markt.

Tegenover Gamespot UK verklaarde Suda dat hij ook “zeer geïnteresseerd” is in het maken van games die gebruik maken van Project Natal en de aankomende bewegingsgevoelige controller voor Playstation 3. Suda is van plan hier een compleet nieuwe game voor te maken die optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van deze besturingssystemen. Tenslotte gaf hij aan dat hij wellicht een nieuwe game zou tonen op de Tokyo Game Show van dit jaar.

No More Heroes

In april komt No More Heroes 2: Desperate Struggle van Grasshopper Manufacture uit op Nintendo Wii. In de game speelt Travis opnieuw de hoofdrol en moet hij zich omhoog werken op de lijst van huurmoordenaars van de United Assassins Association.