Volgende game Ori-ontwikkelaar gaat studio 'maken of breken'

Volgende game Ori-ontwikkelaar gaat studio 'maken of breken'

De volgende game waar Ori-ontwikkelaar Moon Studios aan werkt gaat de ontwikkelaar "maken of breken".

Dat meldt Thomas Mahler, de baas van Moon Studios, op Twitter. "Ons volgende project gaat Moon maken of breken. Of we brengen een revolutie teweeg in het arpg-genre, of we zullen langzaam maar zeker vervagen. Dat zou eng moeten zijn, maar ik hou van een uitdaging!" 

Met het arpg-genre wordt het actie-rpg-genre bedoeld. Mahler trekt in zijn tweet specifiek de vergelijking met de games Diablo en Path of Exile. Ook bevestigt hij dat de game een cameraperspectief vanaf bovenaf krijgt, maar meer details over de game zijn er nog niet.

Moon Studios bracht in 2015 Ori and the Blind Forest uit, gevolgd door Ori and the Will of the Wisps in 2020. De nieuwe, nog naamloze game van de studio moet worden uitgegeven door Private Division, een label van Take-Two Interactive.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze man blaast wel erg hoog van de toren zeg. Ze hebben twee fantastische games gemaakt maar dit is wat overdreven als je meteen spreekt over een revolutie. Zorgt alleen maar voor scepsis en je game zal ook zo beoordeeld worden.

0
test

Ik vond Ori fantastisch, maar na de verhalen over de werkcultuur in deze studio (TLDR, zo erg dat bijna niemand van de originele Ori werkte aan Ori 2) heb ik mijn twijfels of deze nieuwe game iets gaat zijn.

0

Aanbevolen voor jou