Reeds bij de release van de eerste game in de Oddworld reeks, Abe's Oddysee, was het duidelijk dat er vijf games in deze serie zouden verschijnen. De Xbox debuutgame Munch's Oddysee was de tweede game in de reeks omdat Abe's Exoduss niet meetelt in de Quintology en enkel gemaakt is om de vele fans van de originele game tevreden te stellen. Er staan ons dus nog drie games te wachten.

XboxWorld heeft namelijk een poëtische teaser voor de nieuwe game waarin vooral in de laatste alinea iets leuks onthuld wordt: het spel zal op de E3 te zien zijn!Fanatics of the Inhabitants!

Discovery is on it's way!

the reservation of revelations

has begun to tear and fray.

Channel all you can all

the clues that you can find

you missed the first Holiday verse

that toyed with your mind

an entire Spectrum, wrecked, dumb.

and with more danger

than any scene you've seen!

Days slip though the Calender colander

what will come of E3?

Clue number two is past due too

You forgot about G...D...ZzzzzzzzzzzAbe's Oddysee, het eerste en beste deel in de reeks

De laatste regel luidt: You Forgot About G ... D ... , alsof er iets op de puntjes ingevuld dient te worden. Wat dit is, is echter nog een raadsel. Mullock the Gluckon, Rapture Farms, Scrabs, Slugs, Paramites, Magog Cartel, Bigface, Meeches, Mudokons en ook de werelden Scrabanian en Paramonia passen niet op de stippellijntjes. Op de E3 zal dit vraagstuk echter naar alle waarschijnlijkheid opgelost worden.

Nu maar hopen op een game met Zelda-achtige vrijheid zodat we naar lieve lust de wereld van Oddworld mogen verkennen, zou het echt zo mogen zijn...