Rond 16:00 uur beginnen de eerste uitzendingen. De wedstrijden worden wederom met commentaar verzorgd door onder andere Chris Puckett en Wheat. DjWheat, Tasteless, Artosis, Husky, MrBitter en een aantal opkomende commentators voorzien de StarCraft II-zenders met commentaar. JP McDaniel is zoals gewoonlijk de presentator.

In ons Major League Gaming-dossier kun je alle artikelen over de elektronische sport en MLG die al eerder geplaatst zijn nog eens teruglezen.

De livestream kun je hier vinden. 

In samenwerking met onze partner LowLandLions is het tevens mogelijk om live verslag te krijgen van het evenement. Via het Twitter-account @thelowlandlions krijg je informatie over hoe Benelux-teams het doen op MLG Providence 2011.

Barcraft

In de Winkel van Sinkel in Utrecht is vanavond wederom een Barcraft-avond gepland waar StarCraft II-fans gezamenlijk de laatste toernooidag kunnen volgen. Vanaf 18:00 uur is de winkel geopend. Volgens de organisatie is er in vergelijking met MLG Orlando 2011 een grotere ruimte gereserveerd, is er een privékok die bezoekers met eten kan voorzien en zijn er speciale StarCraft-themadrankjes zoals de Six Pool en de Stimpack. 

Voor meer informatie over Barcraft in Nederland kunnen geïnteresseerden de officiële website van Barcraft bezoeken, of de Facebook-pagina van het evenement.