Binnenkort komt de nieuwste game uit de Unreal franchise, Unreal Tournament 2004 uit. Om mensen die in het bezit zijn van UT2003 over te halen om ook UT2004 te kopen heeft Epic (naast een korting van 10 dollar) een aantal nieuwe features toegevoegd. Zo keert de assault mode terug, is er de nieuwe onslaught mode en komen er een aantal nieuwe wapens en maps bij. De grootste verandering ten opzichte van UT2003 zijn echter de voertuigen die gebruikt kunnen worden in UT2004.

Bij nieuwe features is het altijd nog maar de vraag in hoeverre deze werkelijk invloed hebben op de gameplay, maar als we IGN mogen geloven zit het met de voertuigen wel goed. Zij kregen de kans om 3 assault levels te spelen, waarin voortuigen een grote rol spelen. Zo is er een level met een Skaarj ruimtestation waarbij spelers eerst in fighters de shield generators moeten vernietigen en een woestijn level waarbij spelers van de gigantische truck van hun eigen team op de truck van het andere team moeten komen om daar het objective te veroveren.The first scenario we saw has you attacking a Skaarj mothership. From the cockpit of a nimble fighter, you'll have to fly around a massive battlestation, dodging turret fire and attacking the shield generators. You can fly the craft in either first- or third-person view and, though the heads-up display is still to be determined, a small tether attached to your target lets you keep track of where your enemy is as you fly around the station. Using your rockets and lasers, you'll take out the final shield generator and then crash in to the Skaarj hangar.

In de preview gaat men verder ook nog in op de nieuwe onslaught mode en worden enkele voertuigen en wapens beschreven. Tevens is er aandacht voor de veelbelovende nieuwe maps, die het totaal aantal in UT2004 naar grote hoogte zullen stuwen aangezien ook alle maps uit de voorganger aanwezig zullen zijn. De release voor Unreal Tournament 2004 is momenteel gepland op 21 november.