Nee, voor ons geen stoere space marine die de aarde van een buitenaardse invasie moet redden, geen stoere krijger die een wereld met dwergen en elfjes van het kwaad verlost en al helemaal geen pijlsnelle auto's die door de straten van een metropool scheuren. Doe ons maar een spel rond onze dagelijkse beslommeringen. Neem nu het kwijtraken van je sleutels, of wat mij part de afstandsbediening. Een zware queeste in je eigen huiskamer, binnenkort door Majesco vertaald naar het spelletje Hot 'n' Cold voor de Nintendo DS.

In Hot 'n' Cold zoek je je spulletjes terug volgens het principe 'warmer, kouder'. Je weet wel, toen je vroeger jarig was en de cadeautjes waren in alle hoeken van de woonkamer weggepropt, mocht je ook slechts met hulp van deze hints op zoek naar je presentjes. Zo ook in Hot 'n' Cold, maar toch net een tikkeltje serieuzer. Je bent namelijk lid van de Hot 'n' Cold Club, een groep die zich voltijd bezighoudt met het opspeuren van zoekgeraakte spullen voor andere mensen.

Het spel is voorzien van een heuse multiplayermode waarin je voor elkaar dingen moet verstoppen of zoveel mogelijk dingen moet vinden binnen de tijd. Ook kun je je eigen levels maken door spullen in de 3D-omgevingen te verstoppen en deze kamers vervolgens te delen met andere DS-bezitters via het internet. En wanneer komt het spel uit? November? December? Warmer! April? Kouder! Het eerste kwartaal van 2009! Exact! En nu nog een game voor de DS waar je echt zoekgeraakte sleutels mee terug kunt vinden!