Vijf nummers ontbreken op soundtrack van Tony Hawk-remasters

Vijf nummers ontbreken op soundtrack van Tony Hawk-remasters

Vijf nummers van de iconische soundtracks van de eerste twee Tony Hawk's Pro Skater-games ontbreken in de remasters, die later dit jaar uitkomen. Dat meldt href="https://kotaku.com/here-are-the-tracks-that-wont-be-in-the-tony-hawks-pro-1843485365">Kotaku</a> na een gesprek met uitgever Activision.

Verreweg de meeste nummers maken dus een terugkeer, maar gamers moeten het zonder deze tracks doen: 'Cyco Vision' van Suicidal Tendencies, 'Committed' van Unsane, 'Bring the Noise' van Anthrax & Public Enemy, 'B-Boy Document '99' van The High & Mighty en 'Out With the Old' van Alley Life.

De skate-games staan bekend om hun iconische soundtracks, dus na de aankondiging van de remasters werd gelijk gevraagd welke nummers hun opwachting zouden maken. Tegen IGN zei Jen Oneal van ontwikkelaar Vicarious Visions dat het juridisch lastig was om alle tracks terug te laten komen. Er ontstond enige verwarring door een Spotify-playlist, waar niet alle nummers in waren opgenomen.

De remasters van Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 werden deze week aangekondigd tijdens Summer Game Fest. De bundel komt op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang Evil Eye van Fu Manchu er maar in zit.. En uiteraard Millencolin en Laaaaagwaaaagon

0
test

@kleinekoosjer Superman, meer hoef ik niet

0

https://youtu.be/XeNKhm09Q88

0

Aanbevolen voor jou