Robert Bowling, community-manager bij ontwikkelaar Infinity Ward, vertelde dit in een podcast met Microsoft's Larry Hryb. De maps komen uit op 3 juni en zullen net als het vorige pakket 1200 Microsoft-punten (ongeveer 15 euro) kosten. Bowling noemde geen data voor de PlayStation 3- en PC-versies van de Resurgence Map Pack.

De drie nog niet eerder vrijgegeven speelvelden zijn Carnival, Trailer Park en Fuel. Carnival is een verlaten pretpark en is volgens Bowling niet heel groot, maar zeer sfeervol. Er zijn onder andere botsauto's en een achtbaan waarvan de top ideaal is voor sluipschutters. Trailer Park is een typisch Amerikaans woonwagenkamp en heeft smalle gangen die samen een soort labyrinth vormen. Fuel wordt door Bowling omschreven als een groot, open opgezet speelveld dat gesitueerd is in een olieraffinaderij. Bowling noemt Fuel een hemel voor sluipschutters.

De twee maps die zijn overgenomen uit Call of Duty 4: Modern Warfare zijn Vacant en Strike. Vacant is een relatief klein speelveld dat zich in en om een Russisch kantoorgebouw afspeelt. Strike speelt zich af in een Arabische stedelijke omgeving. Beide speelvelden worden net als de Call of Duty 4-maps in de Stimulus Map Pack opnieuw opgebouwd en voorzien van nieuwe details en verbeterde graphics.

Stimulus

Het eerste map-pakket voor Modern Warfare 2, de Stimulus Map Pack, kwam op 30 maart uit voor Xbox 360. De PC- en PlayStation 3-versies volgden op 4 mei. Hoewel veel gamers klaagden over de hoge prijs van het pakket (ongeveer 15 euro), bleek het downloadbare pakket een groot verkoopsucces