Vierde uitbreiding voor World of Warcraft bevestigd | Gamer.nl

Vierde uitbreiding voor World of Warcraft bevestigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Wat we gaan doen met de volgende uitbreiding wordt echt geweldig. We hebben nu al een algemene opzet uitgestippeld en daar word ik heel enthousiast van, net als iedereen om mij heen. Vanaf dat moment weten we dat we op de goede weg zitten. Ik weet nog niet zeker of de opzet uiteindelijk helemaal gehandhaafd blijft, maar we hebben in ieder geval iets geweldigs in handen", aldus Lagrave.

Hij stelt vervolgens dat zijn team pas stopt met het maken van uitbreidingen voor World of Warcraft als CEO Mike Morhaime vindt dat het genoeg geweest is. Op 7 december komt eerst nog de derde uitbreiding, World of Warcraft: Cataclysm, uit. Spelers kunnen er ook voor kiezen om de uitbreiding al eerder te downloaden. Zij kunnen alle benodigde bestanden alvast installeren, zodat zij op 7 december direct aan de slag kunnen met de uitbreiding. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou