Midway heeft vandaag bekend gemaakt dat het de rechten heeft verkregen om eerdere Unreal-titels opnieuw op de markt te brengen, nadat het eerder al de rechten op toekomstige Unreal-titels in de wacht wist te slepen. En Midway zou Midway niet zijn om niet van deze rechten gebruik te maken en een compilatie in het leven te roepen met daarin vier toonaangevende games uit de Unreal-franchise.

Het pakket bevat natuurlijk het originele Unreal (en aanvulling Return to Na Pali) en diens opvolger Unreal II: The Awakening. Verder kun je je klaarmaken voor misschien wel dé grootste hit die de reeks ooit gekend heeft, het originele Unreal Tournament (GOTY editie). Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog het vrij recente Unreal Tournament 2004 (Editor's Choice editie) erbij. Unreal Tournament 2003 ontbreekt, maar dat is eigenlijk niet zo vreemd. Die game is namelijk in zijn geheel in deeltje 2004 aanwezig.

De compilatie komt in de herfst van dit jaar op de markt voor de PC. Een leuk warmmakertje voor Unreal Tournament 2007 dat begin 2007 op de markt zou moeten komen!