De vier auto's zouden beschikbaar worden gesteld wanneer een trailer van Need for Speed: Hot Pursuit voor 12 december een miljoen keer bekeken zou worden op YouTube. De trailer was voor 12 december echter maar 658.764 keer bekeken. Toch heeft Criterion de auto's ter beschikking gesteld.

Het gaat om de Lamborghini Convertible, de LP 650-4 Roadster, een Bentley Continental Supersports Convertible en de Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition. De auto's worden via een update op Xbox 360 en PlayStation 3 beschikbaar gesteld. Criterion laat weten dat het later meer zal vertellen over een update voor de PC-versie.

Dankwoord

“Oh, we waren zo dichtbij”, schrijft de ontwikkelaar op de website van de game. “De trailer is niet een miljoen keer bekeken, maar we willen onze fans toch bedanken voor deze geweldige prestatie. We willen jullie bedanken voor het delen van de trailer met jullie vrienden en ervoor te hebben gezorgd dat iedereen weet dat Hot Pursuit de beste, meest intense racegame van het jaar is.”