Ontwikkelaar Infinite Games bestaat uit voornamelijk uit werknemers die voorheen voor grote ontwikkelaars als Electronic Arts, Radical Games, Konami, Rockstar en Microsoft gewerkt. Of ze daar schoonmaakten, of hoge functies bekleed hebben is verder niet bekend, maar met zo'n ensemble aan werknemers sta je altijd al één-nul voor.

De game waar momenteel bij Infinite aan gewerkt wordt, is 1XR. Hoewel er nog niet bar veel over de titel bekend is, weten we wel dat het hier om een racegame voor de volgende generatie consoles gaat. Het spel speelt zich in vijf wereld af, die ieder een eigen thema hebben (Oasis, Arctic, Temperate, Urban Wasteland en Asteroid). Naast racen, wordt er ook geschoten in de game, waarvoor je negen verschillende wapens in je handen geduwd krijgt. De voertuigen zijn vervolgens te customizen en het rijgedrag is onderhevig aan een physics engine, genaamd Meqon. Als laatste wapenfeit zal het spel coöperatieve gameplay bevatten. Het hoe en wat hiervan is nog niet bekend.

We kunnen voor 1XR vervolgens wel in twijfel trekken of de kwaliteit van de game voorop staat. De werknemers worden namelijk niet gedreven door het maken van een goede game, maar door de slogan "we willen een game ontwikkelen die winst genereert en de basis is voor een franchise". We zullen het in de loop der tijd wel zien. Bij deze de eerste vier renders van de bolides die in het spel bestuurbaar zullen zijn.