Nog een nieuwtje voor het slapen gaan. JoWood, die we eerder deze avond al noemde in verband met het spel Rally Trophy, heeft een nieuwe video van het spel World War III. Deze titel die gebruik maakt van de Earth2150 engine speelt zich in deze tijd af en maakt gebruik van realistische wapens in een 3d landschap. De video, want zo mag je dit gevaarte van 46MB wel noemen , laat 2 minuten en 35 seconden aan in-game beelden zien. Je krijgt een goede indruk van wat je te wachten staat in de Derde Wereldoorlog!

Tot mijn grote blijdschap zag ik ook dat demo er is. Voor slechts 134MB is die van jouw (thank god for Cistron ) We'd like to welcome all the fans of World War 3!

You will get here all the latest information about the game...

We will provide you frequently with a load of new Information. You will find new Screenshots, Wallpapers, Videos and a complete manual in the next few weeks.

Stay tuned... Om het filmpje te bekijken heb je wel de laatste versie van de DivX codec nodig en deze link. De demo kan je hier vandaan trekken en de officiele pagina vind je hier.