Verzendingen Oculus Rift pre-orders vertraagd naar mei en juni | Gamer.nl

Verzendingen Oculus Rift pre-orders vertraagd naar mei en juni | Gamer.nl

De verzendingen van de day-one pre-orders voor de Oculus Rift lopen vertragingen op en worden in sommige gevallen pas in mei of juni verscheept. Dit laten verschillende consumenten weten op onder andere Reddit op basis van een verwachte levertijd. 

Het was al eerder duidelijk dat de verzending van de Oculus Rift anders liep dan gepland. Veel gebruikers verwachtten oorspronkelijk hun Rift in april te ontvangen. Oculus updatete vandaag de verwachte levertijd van de vr-headset. Een Amerikaanse koper kocht de Oculus Rift 33 minuten na lancering van de pre-orders en heeft nu een verwachte levertijd tu en 23 mei en 2 juni. Iemand die een uur na de lancering van de pre-orders de headset kocht, heeft een verwachte levertijd tu en 13 juni en 23 juni.

Volgens een woordvoerder van de klantenservice voor Oculus Rift zit er een verschil tu en de verzendingen van Kickstarter Rifts en de reserveringen op een later moment. “We veranderen de status van reserveringen van Kickstarter Backers naar ‘to be determined’ in plaats van de eerder getoonde verwachte levertijd”, zegt de woordvoerder op Reddit. “We hebben al een groot aantal bestellingen voltooid en we voltooien er steeds meer met regelmaat.” 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou