Verwijderd einde uit God of War III komt mogelijk als DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Stig Asmu en van Sony's Santa Monica Studio, de ontwikkelaar achter God of War III, laat in een interview met website Kotaku weten dat er een groot gevecht met een 'Titan', een gigantische reus, bedacht was voor het einde. Dit is er echter uitgeknipt om het einde wat persoonlijker te maken. Toch zegt Asmu en spijt te hebben van het wegknippen. Daarom hoopt hij de content alsnog gratis beschikbaar te stellen.

God of War III vertelt het verhaal van Kratos en gaat verder op de plek waar het vorige deel eindigde. De Griekse mythologie speelt een grote rol in de God of War-reeks. Zo gaat Kratos de strijd aan met harpijen, minotauru en en kolo en.  De downloadbare content is echter nog niet officieel bevestigd en er is nog geen mogelijke releasedatum aangekondigd. God of War III komt deze vrijdag uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou