Dead Rising en Lost Planet krijgen beiden een vervolg. Dat meldt Capcom's Keiji Inafune in het meest recente nummer van het Japanse gametijdschrift Famitsu. De games zouden wel eens voor meerdere platformen kunnen verschijnen.

Inafune: "We zijn eindelijk bezig met nieuwe Dead Rising en Lost Planet games! We denken ook na over multiplatform versies, al zullen de games op de Xbox 360 dan iets extra's meekrijgen."

Het is dus nog helemaal niet zeker dat we de vervolgen op deze twee reeksen op consoles buiten de Xbox 360 kunnen verwachten, maar de kans is groot. Lost Planet is ook voor de PlayStation 3 verschenen en binnenkort mogen we Dead Rising voor de Wii verwachten. Goed nieuws in ieder geval voor de vele gamers die de twee games een warm hart toedragen.

Update: Capcom heeft gereageerd op het in Famitsu verschenen interview en beweert dat er sprake moet zijn van een vertaalfout. Momenteel is Capcom niet bezig met een vervolg op Dead Rising. Over Lost Planet werd niet gerept, dus we gaan er vooralsnog vanuit dat men wel aan een vervolg op dat spel werkt.