Update: Zelda: Breath of the Wild 2-info komt uit oud gametijdschrift

Update: Zelda: Breath of the Wild 2-info komt uit oud gametijdschrift

De informatie die eerder dit weekend op internet verscheen over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, blijkt uit een oud nummer van een gametijdschrift te komen.

Het gaat om een gids van GamesRadar+, waarin diverse Switch-games die mogelijk in 2019 en 2020 uitkwamen werden besproken. Eerder dit weekend werd op internet geclaimd dat de info uit een flyer van Nintendo zelf kwam.

De tekst in het magazine leest als volgt: "Eindelijk keren Link en Zelda terug in het langverwachte vervolg op de onvergetelijke actie-adventure The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Producent Eiji Aonuma belooft ditmaal een duisterder avontuur. Diep in de grotten onder Hyrule Castle ontwaakt een nieuwe krachtige dreiging. Kunnen onze heldhaftige helden het koninkrijk wederom redden?"

Omdat de info uit een gamemagazine blijkt te komen waar men evenveel info heeft over de game als de rest van de wereld, zegt bovenstaande informatie niets over de potentiële locaties van de game of de mogelijke duistere sfeer.

Het is nog niet bekend wanneer het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit moet komen. Het spel is aangekondigd voor de Nintendo Switch.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk komt ie dit jaar uit want heb wel weer zin in een nieuwe adventure met link.

0

@hulstpower The legend of Zelda bestaat als serie 35 jaar dit jaar. Nintendo kennende zullen ze hun best doen om het dit jaar uit te laten komen. Lukt dat niet vanwege wat voor redenen dan verwacht ik op z’n minst een of andere remake dit jaar.

0

@Gamegod Ocarina en Majoras mask versie wellicht naar de switch in een collection zoals dat op de GameCube was.. zou cool zijn!

0
test

@Gamegod ik zie graag wii versie deze heb ik alleen niet gespeeld had me wii verkocht voordat ie uit was. Maar ik ga er vanuit dat ie dit jaar komt plus een remake of HD collection zoals je zegt.

0
test

Erg veel zin in!! Een soort van moderne Majora's Mask met een duister thema en deels dezelfde assets als het origineel? Hyped!

0

Aanbevolen voor jou