Aangezien de posting over de gebeurtenissen bij de Lan=Life lanparty nogal veel reacties opgeleverd heeft, wilde de organisatie graag ook hun kant van het verhaal aan ons laten horen. In plaats van dit verhaal is er nu iets beters verschenen. Beide partijen zijn namelijk tot een oplossing gekomen.

Danny geeft toe dat ook hij fout gezeten heeft door deze cheats op zijn harde schijf te hebben, gezipped of niet. Daarnaast verontschuldigd de organisatie zich voor het feit dat zijn PC zonder zijn medeweten is onderzocht, en Danny om 5 uur 's nachts verzocht werd het pand te verlaten.

Hiervoor heeft de organisatie een compensatie aangeboden, en Danny een vrijkaart gegeven voor volgend jaar. Ook dan zal hij aanwezig zijn.De LAN = LIFE Crew en Danny samen zijn tot deze overeenstemming gekomen. Er is verder geen negatief commentaar meer nodig. Beide partijen hebben fouten gemaakt, en beide hebben dit toegegeven. Beide willen we nu samen verder door 1 deur.

Danny hoopt dat er veel mensen naar LAN = LIFE 3 zullen komen, zelf zal hij ook weer aanwezig zijn. Hij heeft op verzoek een vrijkaartje gekregen als blijk van compensatie.

Danny zal dus op LAN = LIFE 3 zijn skills laten zien. Voor het hele verhaal surf je door naar Lanislife.nl. Daarmee is alles toch nog tot een redelijk goed einde gekomen .