Speciale edities van Horizon Forbidden West aangekondigd

Speciale edities van Horizon Forbidden West aangekondigd

Sony en Guerrilla Games hebben een aantal speciale edities van Horizon Forbidden West onthuld. Ook de pre-orders zijn live gegaan.

De game, die op 18 februari 2022 uitkomt op PlayStation 4 en PlayStation 5, krijgt sowieso een standaard editie, maar er zijn dus ook diverse speciale edities. Elke reservering van een van de edities levert sowieso een Nora Legacy Outfit en speer op om in de game te gebruiken. Deze items zijn op lancering via de PlayStation Store te downloaden.

Opvallend is dat het niet met alle edities mogelijk is om zowel op PlayStation 4 als PlayStation 5 te spelen - bij de standaard en Special edities moet er een specifiek platform gekozen worden. Spelen op beide consoles is dus alleen mogelijk met de Digital Deluxe-, Collector's en Regalla-edities, waar de game als downloadcode wordt geleverd. 

Cross-Gen Digital Deluxe Edition

Deze digitale versie staat op PlayStation Store en bevat de game die zowel op PS5 als PS4 gespeeld kan worden, twee speciale outfits (Carja Behemoth Short Bow en Bora Thunder Sling), een in-game pakket met extra ammunitie, drankjes en reispakketjes, een in-game Apex Clawstrider Machine Strike-onderdeel, een exclusieve pose en gezichtsverf voor Aloy in de fotomodus, een digitaal artbook, een digitale soundtrack en een digitale editie van de Horizon-graphic novel The Sunhawk. De prijs is 79,99 euro.

Horizon Forbidden West

Special Edition

De Special Edition bevat een fysiek exemplaar van de game voor PlayStation 4 óf PlayStation 5, een steelbook, een mini-artbook en een digitale soundtrack. De Special Edition is gelimiteerd verkrijgbaar. De prijs is 89,99 euro.

Horizon Forbidden West Special Edition

Collector's Edition

De Collector's Edition bevat een downloadcode voor een digitaal exemplaar van de game voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4, een steelbook (zonder een fysieke game erin dus), een beeld van Tremortusk en Aloy, een mini-artbook, twee speciale outfits (Carja Behemoth Short Bow en Bora Thunder Sling), een in-game pakket met extra ammunitie, drankjes en reispakketjes, een in-game Apex Clawstrider Machine Strike-onderdeel, een exclusieve pose en gezichtsverf voor Aloy in de fotomodus, een digitale soundtrack en een digitale editie van de Horizon-graphic novel The Sunhawk. Ook de Collector's Edition is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. De prijs is 199,99 euro.

Horizon Forbidden West Special Edition

Regalla Edition

De Regalla Edition is een uitgebreidere versie van de Collector's Edition. Hierin zit hetzelfde als in de Collector's Edition, alleen heeft het beeldje een ander uiterlijk en zitten er nog wat extra's in, zoals replica's van de Sunwing, Clawstrider en Focus, kaarten met artwork erop en een kaart van de spelwereld. De prijs ligt rond de 260 euro.

Horizon Forbidden West Special Edition

Hieronder is nog een korte pre-order-trailer te zien met eerder getoonde beelden van de game.

Watch on YouTube
Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]Opvallend is dat het niet met alle edities mogelijk is om zowel op PlayStation 4 als PlayStation 5 te spelen [/quote] Oh Sony toch...neem alsjeblieft een voorbeeld aan Microsoft. Dit zou toch gewoon standaard moeten zijn.

0
test

@The_Stifmeister ander business model, maar vind wel dat sinds je bij sony je games digitaal nergens anders kan kopen dan alleen bij hun, dat ze de prijs van een digitale game goedkoper moeten maken dan wat ie in de winkel kost, maar dit gaat me gewoon 80 euro kosten op day one.

0
test

@hulstpower Dat is precies de reden dat ik geen digitale PS5 heb gekocht, de achterlijk hoge prijzen van digitale games.

0

200 Euro en dan niet eens de game op disc erbij? Wat een epic fail.

0

Aanbevolen voor jou