Nieuws
Header-artwork van Elden Ring

Vermelding van Elden Ring op Game Pass ging om bug

Ook Grand Theft Auto 5 en Soul Hackers 2 waren onderdeel van die bug

Geschreven door Michel Musters op
Een recente melding waaruit bleek dat Elden Ring speelbaar zou worden via Xbox Game Pass Ultimate, blijkt om een bug te gaan.

Dat heeft Microsoft aan Eurogamer bevestigd. Eerder deze week zagen fans meldingen waarin stond dat Elden Ring, Grand Theft Auto 5 en Soul Hackers 2 via Game Pass Ultimate speelbaar zouden zijn. Fans speculeerden dat dit aangekondigd zou worden tijdens Gamescom.

Microsoft heeft nu dus laten weten dat het om een fout gaat en dat de meldingen inmiddels zijn verwijderd. "We zijn bekend met een bug waardoor incorrect vermeld werd dat enkele games speelbaar zouden zijn via Xbox Game Pass Ultimate. We hebben een fix uitgerold en het is nu opgelost."

Gamers hoopten dat de games onderdeel zouden zijn van een eerder aangekondigd plan van Microsoft om games buiten Game Pass toch aan te bieden via de cloud. Op die manieren zouden eigenaren van games hun spellen op elke locatie kunnen spelen via Game Pass Ultimate.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Ocean: The Divine Force-video's tonen Albaird en Elena 'Het is niet winstgevend om Call of Duty exclusief op Xbox uit te brengen'
1

Reacties op: Vermelding van Elden Ring op Game Pass ging om bug

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • MrGizMo

    • 11 augustus 2022 19:45
    Had zelf het idee dat het gewoon om cloud gaming ging

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.