Het gaat om 2K Drive, een free-to-play racer voor iOS die stilzwijgend is uitgebracht door uitgever 2K Games. Het spel bleek al twee maanden in de Nederlandse App Store te staan, merkte internetspeurder Superannuation op. Gamer.nl downloadde hierop het spel en zag naast het 2K-logo ook dat van Lucid Games verschijnen. 2K Benelux heeft inmiddels bevestigd dat het om een zogeheten 'softlaunch' gaat, en niet de uiteindelijke versie van het spel.

Verder komt een van de parkoersen overeen met een teaserplaatje dat Lucid al enige tijd op zijn website heeft staan. Hierop werd het volgende vermeld: "De weg gaat open in 2013". Eerder werd vermoed dat het om een nieuwe Project Gotham Racing zou gaan, onder meer omdat Lucid Games deels bestaat uit medewerkers van de inmiddels gesloten PGR-studio Bizarre Creations. Ook verlengde Microsoft in februari van dit jaar het merkrecht voor PGR.

Het team telt echter echter maar een kleine veertig werknemers en bracht onlangs dus al racegame 2K Drive uit, evenals Jacob Jones and the Bigfoot Mystery voor PlayStation Network. Dit doet vermoeden dat de studio niet ook nog aan een nieuwe PGR werkt.