Vermeende Castlevania Advance Collection bevat ook Vampire's Kiss

Vermeende Castlevania Advance Collection bevat ook Vampire's Kiss

De Castlevania Advance Collection die mogelijk in ontwikkeling is, bevat volgens een geüpdatete beschrijving ook het spel Castlevania: Vampire's Kiss.

Vorige week maakte de Taiwan Digital Game Rating Committee melding van het bestaan van 'Castlevania Advance Collection'. De collectie zou volgens hen naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc komen. 

De beschrijving is inmiddels van een update voorzien. Naast de drie Game Boy Advance-games Circle of the Moon, Harmony of Dissonance en Aria of Sorrow bevat de collectie blijkbaar ook Castlevania: Vampire's Kiss. Het spel stond buiten Europa bekend als Castlevania: Dracula X en verscheen oorspronkelijk op de Super NES. In de VS en Japan was het spel ook verkrijgbaar op de Virtual Console van de 3DS en Wii U.

Volgens de geüpdatete beschrijving zit er ook een terugspoelfunctie in de collectie. Dit houdt waarschijnlijk in dat spelers tijdens het gamen op elk gewenst moment de game terug kunnen spoelen en een net gespeeld gedeelte overnieuw kunnen doen. Ook is er een icoontje voor het spel geüpload, die hieronder te zien is.

Konami heeft Castlevania Advance Collection nog niet officieel aangekondigd. Mogelijk wordt het spel vannacht tijdens de Nintendo Direct onthuld.

Castlevania Advance Collection

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb het origineel maar die game viel me toch een potje tegen zeker na het superieure Super Castlevania IV. Je kan niet in alle richtingen meppen met de zweep, grafisch is de game minder en de game is ongelooflijk moeilijk. Wel leuk dat die erbij zit.

0
test

@Bigds9fan Klopt, maar zal komen dat Vampire Kiss eigenlijk een gare port is van Akumajo Dracula X Rondo of Blood die alleen op de PC Engine CD in Japan is uitgekomen.

0

@DaFixer83 Daar zal het inderdaad aan liggen. Een cd game naar een cartridge porten, compleet geschift. Dat gezegd de game heeft zelfs dan nog genoeg problemen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Als ze dan toch bezig zijn: pleur Castlevania:bloodlines (megadrive) er ook op AUB!!

0

@ali3n8tor Die zit dan weer in de eerdere collectie voor de Switch.

0

Aanbevolen voor jou