De verliezen van Take Two Interactive zijn in het kwartaal dat eindigde op 31 januari, gestegen tot bijna 40 miljoen euro.  In diezelfde periode in 2008 maakte het bedrijf circa 30 miljoen euro verlies.

De opbrengsten van de uitgever zijn wel gestegen, van bijna 190 miljoen euro tot ongeveer 202 miljoen euro. Volgens Take Two is het verlies groter geworden, omdat ze in de periode meer geld kwijt waren aan marketing, onderzoek, ontwikkeling en rechtszaken. Daarnaast speelt het ongunstige economische klimaat een rol.

Strauss Zelnick van Take Two gaf wel aan dat het verlies lager is dan ze hadden verwacht. Volgens hem moet Take Two zich blijven focussen op innovatie en kwalitatief groede producten, omdat de consument in deze moeilijke tijden kritischer is geworden bij de aankoop van games.

Het bedrijf maakte verder bekend dat ze meer dan 13 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto IV verscheept hebben en meer dan 4 miljoen van de Carnival Games-franchise. Titels die we dit fiscale jaar nog van Take Two kunnen verwachten zijn BioShock 2, Maffia II, Red Dead Redemption en Borderlands.