Verhalende Forspoken-dlc verschijnt op 26 mei

Verhalende Forspoken-dlc verschijnt op 26 mei

In Tanta We Trust speelt zich 25 jaar voor Forspoken af

Op 26 mei komt de eerste verhalende uitbreiding voor Forspoken uit in de vorm van In Tanta We Trust.

De uitbreiding speelt zich 25 jaar voor de gebeurtenissen uit Forsproken af en brengt een van de belangrijke gevechten binnen het universum in beeld. Frey wordt naar de 'Purge of the Rheddig' getransporteerd, wat volgens de lore van de game het laatste grote gevecht was waardoor de beschermende Tantas van Athia werden gecorrumpeerd.

Frey wordt tijdens de uitbreiding bijgestaan door Tanta Cinta. Ook ontvangt ze nieuwe magische mogelijkheden waarmee ze krachtige combo's uit kan voeren. "Frey moet naar antwoorden op zoek en Athia wederom redden - alsmede haarzelf."

Forspoken kwam eerder dit jaar op PlayStation 5 en pc uit. De game draait zoals gezegd om Frey Holland, een ogenschijnlijk normale vrouw uit New York City die in de fantasievolle dimensie Athia terechtkomt. Daar kan ze haar omgeving beïnvloeden tijdens gevechten. In New York weet ze met haar snelheid en flexibiliteit al indruk te maken, maar daar komt in Athia een schepje bovenop.

Forspoken is ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. Het spel verkocht niet naar verwachting en Luminous Productions wordt vanaf 1 mei samengevoegd met Square Enix.

Marcel Vroegrijk deelde een 6,5 uit aan de game: "Forspoken wil graag het persoonlijke verhaal delen van een vrouw die als baby te vondeling is gelegd en hoe dat haar als volwassene gevormd heeft. Dat lukt helaas maar half. De andere helft vertelt op (cliché)matige wijze een uitgekauwd fantasieverhaal. Er is weliswaar meer dan genoeg te doen en te beleven in Forspoken, maar het daadwerkelijke spelplezier is soms ver te zoeken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien als dit verhaal je met al je krachten laat spelen kan dit wel wat worden. Ik geef toe dat forspoken verre van perfect is en best traag in de opbouw, maar als je alles heb vrij gespeeld is het heerlijk vertoeven in de wereld. Ik ga nu een beetje vloeken in de kerk denk ik maar ik vind hem dan beter dan Hogwarts legacy

0

@TripleR40 dat zeg je tog niet! avada kedavra voor jou haha

0

@Ronnyp hahaha ja ik dacht al dat ik hier gestraft voor zal worden

0

Aanbevolen voor jou