In Tiger Woods PGA Tour 10 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii zal het mogelijk zijn om online je scores te vergelijken met de echte golfers van de PGA Tour. Dit gaat door middel van het nieuwe EA SPORTS Live Tournaments-systeem.

EA SPORTS Live Tournaments bestaat uit drie verschillende onlinemodi waarin je toernooien speelt om de beste golfer ter wereld te worden. Je kunt dagelijkse, wekelijkse en 'Play The Pros'-toernooien spelen.

Voor de fanatiekelingen zijn er dagelijks toernooien. Hierin moet je zo snel en zo goed mogelijk alle achttien holes doorlopen om bovenaan het klassement te komen en te blijven. Als je iets minder vrije tijd per week hebt, kun je meedoen in de wekelijkse toernooien. Hierbij speel je in één week vier ronden en worden je punten bij elkaar opgeteld. In de 'Play The Pros'-toernooien wordt je score vergeleken met die van de echte golfers van de PGA Tour tijdens dat evenement.

Oefen je slagen

De PlayStation 3 en Xbox 360-versies van Tiger Woods PGA Tour 10 introduceren een oefenronde voor het begin van elk toernooi. In de oefenronde kun je rustig de baan verkennen en op elke gewenste plek je slagen oefenen. Als je uitgeoefend bent, kun je je golfclubs eventueel aanpassen in de Club Tuner.