Verfilming van FromSoftware-games door PlayStation niet uitgesloten

Verfilming van FromSoftware-games door PlayStation niet uitgesloten

Het is mogelijk dat Sony PlayStation in de toekomst samenwerkt met Elden Ring- en Bloodborne-ontwikkelaar FromSoftware aan het verfilmen van IP's.

Dat meldt Hermen Hulst, het hoofd van PlayStation Studios, aan Reuters. Sony kocht eerder dit jaar 14,09 procent van alle FromSoftware-aandelen op. Hulst legt uit waar dergelijke investeringen gebruikt voor kunnen worden: "Het gaat bovenal om samenwerkingen op het gebied van game-ontwikkeling, maar het is niet ondenkbaar dat we met PlayStation Productions mogelijkheden verkennen."

PlayStation Productions is de tak van Sony PlayStation die zich richt op het verfilmen van games. Zo verscheen eerder al een film gebaseerd op de Uncharted-reeks, moet volgend jaar een The Last of Us-serie op HBO verschijnen en worden er ook films en series gemaakt gebaseerd op Ghost of Tsushima, Horizon, Gran Turismo en God of War.

In het Reuters-artikel wordt overigens vooral de nadruk gelegd op investeringen die Sony op dit moment doet op het gebied van pc en mobiel. Dit zijn belangrijke markten voor Sony, maar meer details over op welke manieren zich dat in de toekomst gaat uiten werden niet gegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik zeg Uwe Boll !

0
test

@Ceiro Jij mag dus niks meer zeggen, dat lijkt me duidelijk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Ceiro Jij bent af Uwe

0

Aanbevolen voor jou