Vegetatie als nooit tevoren in 3d-shooter Oblivion Lost | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De makers van Co acks: European Wars zitten zeker niet stil! GSC Game World zoals die ontwikkelaar zich noemt, heeft momenteel drie veelbelovende games in ontwikkeling. Een daarvan is Oblivion Lost, een 3d shooter in de vrije natuur met zeer gedetailleerde vegetatie.

Op de grond zijn verschillende bekende planten te herkennen en de plantenkenners zullen zich er zeker mee kunnen amuseren, maar voor de gamers valt er ook het een en ander te doen in dit spel:The game will provide players with extremely dynamic gameplay of fast and tough combats, where players are to oppose dangerous and wise enemies, a large set of multifarious weaponry, po ibility to control various machinery, incredible detailing and game world interactivity, story-driven single player with original team gameplay, a well-balanced multiplayer with numerous modes: DeathMatch, CTF, Cooperative, various team games and much more.

Ja je ziet het, de magische term "story-driven single player" wordt ook weer genoemd. Het spel voldoet aan een hele reeks standaard beloften maar het lijkt verders weinig nieuws te bieden. Mi chien dat het een concurrent kan worden voor Halo en Breed als deze in de zomer naar de PC komen?

Het spel staat gepland voor het derde kwartaal van 2002. Verdere informatie, alhoewel vrij schaars, is te vinden op de site van GSC Game World.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou