Op 11 en 12 september organiseert de Power Unlimited de PU Gameplay in de Jaarbeurs hallen in Utrecht. Twee dagen vol met de games die dit najaar de revue zullen passeren en zelfs games die het daglicht nog niet zullen zien tot medio 2005. Voor de mensen die de E3 hebben moeten missen en niet aanwezig konden zijn op het evenement in Leipzig, de perfecte gelegenheid om de games zelf eens onder handen te nemen en te zien waar al zo lang aan gewerkt wordt.

Veel distributeurs en ontwikkelaars zullen vertegenwoordigd worden op de PU Gameplay, waaronder natuurlijk enkele oer Hollandse ontwikkelaars als Guerrilla en Playlogic. Een greep van de aanwezig standhouders vind je hier onder.PlayStation

Microsoft

Nintendo

EA

Atari (Novalogic, Acclaim, Sega, Epic)

Ubisoft

CD Contact Data (Activision, Midway, Lucas Arts)

Atoll Soft (Eidos, CDV, THQ)

Take Two (Rockstar, The Gathering)

Guerrilla

Playlogic

Logitech (hardware)

Nokia

Vivendi Universal (Sierra, Monolith)

Global Distributions De kaartverkoop van dit tweedaagse gamespektakel loopt gestaag en kaarten beginnen op te raken. Wil je dus nog je favoriete game spelen op de PU Gameplay of de mensen achter een aantal communities eindelijk eens ontmoeten, dan raad ik je aan om te proberen een kaartje te bemachtigen. Voor meer info en de manier om aan kaarten te komen, kan je surfen naar de PU Gameplay Website.